Web Analytics Made Easy - Statcounter

توافقنامه فاینانس ۱۰۰ درصدی پروژه ساخت کارخانه فرآوری طلا و مس شادان بین شرکت کارند صدر جهان و کنسرسیومی شامل دو شرکت چینی و شرکت ایرانی به ارزش ۴۸ میلیون یورو امضا شد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام شرکت کارند صدر جهان، توافقنامه فاینانس ۱۰۰ درصدی پروژه ساخت کارخانه فرآوری طلا و مس شادان میان شرکت «کارند صدر جهان» و کنسرسیومی شامل دو شرکت چینی سیتیک(Citic ) و ژینهای (Xinhai ) و شرکت ایرانی «میم تیم» امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس برآوردهای اولیه، ارزش این توافقنامه ۴۸ میلیون یورو است.

شرکت کارند صدر جهان یکی از شرکت‌های هلدینگ توسعه معادن صدر جهان بوده و این هلدینگ نیز زیرمجموعه سرمایه‌گذاری خوارزمی به شمار می‌رود.

شرکت سرمایه‌گذاری سیتیک نیز یک شرکت دولتی چینی بوده طی ۲۵ سال گذشته در ایران فعال بوده است. شرکت مهندسی ژینهای نیز زیر نظر سیتیک فعالیت می‌کند. شرکت ایرانی میم تیم نیز در حوزه ساخت و ساز فعالیت دارد.

این توافقنامه به صورت EPCF یا به عبارتی شامل مهندسی پایه، مهندسی جزییات، ساخت کامل، احداث ساختمان، نصب ماشین‌آلات، راه‌اندازی خط تولید، تست، تولید و تامین مالی است که طبق توافقنامه ۲۰ ماه به طول می‌انجامد.

شرکت سیتیک، فاینانسر ۱۰۰ درصدی این پروژه همچنین برای خرید محصولات کنستانتره طلا و مس اعلام آمادگی کرده است. مدیران ارشد هلدینگ معدنی گروه سرمایه‌گذاری خوارزمی نیز از این پیشنهاد به دلیل کاهش ریسک نرخ ارز استقبال کردند.

برآوردهای اولیه حاکی از این است که پس از نصب ماشین‌آلات و راه‌اندازی کارخانه فرآوری طلا و مس، در فاز اول حدود یک تن شمش طلا و ۱۸ هزار تن کنستانتره طلا و مس استحصال شده و حدود ۱۵۰ فرصت شغلی نیز ایجاد شود.

حفاری‌های اولیه معدن شادان جنوبی واقع در اطراف شهرستان بیرجند به میزان ۷ هزار متر منجر به صدور گواهی کشف ۱۵.۶ تنی طلای خالص از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت شد. اما با افزایش حفاری‌ها به ۱۵ هزار متر مربع در سال ۱۳۹۵، شواهد و مدارک تازه‌ای برای وجود دستکم دو برابر این مقدار طلای خالص به دست آمد که به زودی به وزارت صنعت، معدن و تجارت برای صدور گواهی اکتشاف جدید ارایه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۱۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدید از شرکت دامداران شهرستان نیشابور  گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور  هم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • نحوه ساخت لیفتراک در کارخانه + فیلم
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • گزارشی از سریال‌های در حال ساخت نمایش خانگی/ کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • سیل بم در پارکینگ خودرو | خودروهای لجن کش در حال کارند
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان